HET EETHUIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1720 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Eethuis. Meer weten? Ontdek meer

1 jun 2024 om 3:39 Eten was lekker
28 mei 2024 om 16:48 Oprecht aardige mensen, wij hadden verkeerde adres en verkeerd telefoonnummer doorgegeven en ze kwamen zonder te mopperen voor een 2de keer eten bezorgen binnen 5 minuten. Vind dit ook erg goeie kapsalon.
27 mei 2024 om 18:23 Wij hadden een foutief adres ingevoerd, desondanks zijn ze de pizza (buiten hun bezorg gebied) komen brengen. De pizza’s waren overigens heerlijk!
19 mei 2024 om 18:41 Eten was erg lekker. Bezorging duurde helaas ruim een uur.
18 mei 2024 om 11:24 Binnen 20 min op een vrijdagavond, perfect! Het Eethuis is wat mij betreft de kapsalon King van Nijmegen
16 mei 2024 om 18:13 Super goed. Een echte shoarmaschotel. Groente friet en veel vlees. Zou fijn zijn als je bij de schotel je saus zou kunnen kiezen en ergens de optie voor extra pita broodjes bestellen.
10 mei 2024 om 13:38 Snelheid was heel fijn
5 mei 2024 om 6:42 Pizzas snel en warm bezorgd
4 mei 2024 om 20:36 oke
3 mei 2024 om 19:27 Bezorger kortaf. Alles in de zak stond rechtop, waardoor saus in frikandel speciaal eruit lag. Saus uit de bakjes friet lag eruit. En de kwaliteit was slechter dan eerst.
28 apr 2024 om 9:58 Gatverdamme, alles was doorweekt in vet. Het zit overal op de tafel en druppels op de vloer, lijkt me niet de bedoeling. En bestelling was ook niet correct geleverd. Ze mogen wel wat meer tijd nemen om de bestelling echt te lezen
22 apr 2024 om 12:16 Ik had een bamischijf besteld krijg ik een kaassoufflé, Knoflooksaus ipv sambalsauis